Elnökségi jegyzőkönyv 2017.08.17.

A FISZ, Fiatal Írók Szövetsége augusztusi elnökségi ülésének jegyzőkönyve


Helyszín: Budapest VI., Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Tóth-Czifra Júlia, Szőllőssy Balázs, Antal Nikolett, Urbán Bálint, elnökségi tagok, Kellermann Viktória irodavezető, Sifter Veronika pénzügyi vezető

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúlag elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Urbán Bálint (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Szőllőssy Balázs (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  • FISZ tábor értékelése
  • Tagfelvétel

Sifter Veronika pénzügyi vezető beszámol a FISZ-tábor költségvetésének végleges alakulásáról, Tóth-Czifra Júlia és Urbán Bálint főszervezők pedig a szakmai eredményekről. Az elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolókat.

Elnökség egyhangúan, egy tartózkodással felveszi a tagjai közé Kali Ágnest, Komor Zoltánt, Kormányos Ákost, Kulcsár Árpádot, Nagy Dánielt, Száz Pált, Szőcs Petrát,  Csécsei Dorottyát, Pencs Attilát és Vajsenbek Pétert. Fekete Sándor esetében további publikációt és későbbi újra jelentkezést javaslunk.

3. Kortárs Irodalom Éve

Antal Nikolett programfelelős beszámol a Kortárs Irodalom Évéhez kapcsolódó programokról. Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolót.

4. Őszi programok

Korpa Tamás, Szőllőssy Balázs és Tóth-Czifra Júlia beszámol az őszre tervezett programok szervezéséről. Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolót.

5. Elnökségi tagságról való lemondás

Urbán Bálint elnökségi tag bejelenti, hogy mivel ősztől három évre külföldi megbízatást kapott, ezért szeptember elsejével lemond az elnökségi tagságáról. Az Elnökség tudomásul veszi a lemondást, és új elnökségi tag megválasztására rendkívüli közgyűlést hív össze.