Támogatás

Fiatal tehetségekért dolgozunk-legyen a partnerünk!

A Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) 1998-ban jött létre azzal a céllal, hogy jelentős szerepet vállaljon a magyar irodalmi közéletben, a fiatal magyar írók és irodalmárok érdekképviseletében. A határokon átívelő művészeti, szakmai szervezet mára reprezentatív irodalmi társulássá, minden tehetséges fiatal alkotó számára nyitott, progresszív, dinamikusan fejlődő alkotóközösséggé vált. A szövetség tagjai között szépírók, irodalomtörténészek, szerkesztők, kritikusok, műfordítók is találhatók, így ennek megfelelően a tevékenységi körünk is széles skálán mozog.

Mára a FISZ évenként 200 kulturális rendezvényt bonyolít le, jelen vagyunk a legjelentősebb irodalmi eseményeken és könyveinkkel Magyarország számos könyvesboltjában. Rendre csatlakozunk, vagy kezdeményezőként veszünk részt az országos jelentőségű programsorozatokon, valamint állást foglalunk a kulturális közéletet érintő, befolyásoló kérdésekben.

Célunk, hogy 2020-ban is folytassuk eddigi munkánkat, minél több helyre jussunk el tevékenységünkkel.  

Arra kérjük, hogy legyen a partnerünk és segítse törekvéseinket!

Hogyan támogathat minket?

Adománnyal

A FISZ, Fiatal Írók Szövetsége közhasznú szervezet. Tudta, hogy a jelenlegi jogszabályok alapján az adomány költségként történő elszámolásán túl az adomány 20 %-ával csökkentheti adóalapját az adományozó cég, amely arány további 20 %-kal növekszik tartós adományozás esetén? Hogy az adomány nem csupán pénzösszeg, hanem áru, illetve szolgáltatás is lehet? Támogatóinkat feltüntetjük szervezetünk honlapján, illetve kiadványainkban. További információ az adományozásról

Fogadja örökbe könyveinket!

Kérésére megküldjük készülő, illetve kiadás alatt álló könyveink listáját. Ha ezek közül választ, a konkrét kötetnél tüntetjük fel támogatóként.

Támogasson minket adója 1%-ával

A FISZ adószáma:18236387-1-42. Gondoljon ránk, mikor rendelkezik az adója 1%-ról!

Köszönjük a figyelmét!

Antal Nikolett és Pataki Viktor

társelnökök

Fiatal Írók Szövetsége
Letölthető dokumentumok