Tagfelvétel

Hogyan lehetsz FISz tag?

Ha szeretnél belépni a Fiatal Írók Szövetségébe, az első lépés a Tagfelvételi kérelem kitöltése. Innen elérhető pdf formátumban: FISZ - Tagfelvételi kérelem (jobb klikk a download gombra), illetve kérheted e-mailen a fiatalirok@gmail.com e-mail címen.

Publikációs lista, motivációs levél és önéletrajz:

A jelentkezéshez csatolnod kell szakmai önéletrajzod, motivációs leveledet és publikációid listáját.

Ajánlók:

A Tagfelvételi kérelemben nem kötelező  megnevezni ajánlókat, ez csupán lehetőség, természetesen akkor is ugyanolyan elbírálás alá esik a jelentkezésed, ha nem töltöd ki ezt a rovatot. Ez esetben a beküldött munkák alapján két szövetségi tag a közgyűlés vagy az elnökségi ülés helyszínén is jelentkezhet ajánlónak a tagfelvételkor.

Ajánlás:

A jelentkezéshez szintén nem kötelező, de lehet ajánlást is mellékelni, ennek hiányában elég az ajánlókat az űrlapon megnevezni.

Postán:

Az aláírt jelentkezési lapot, illetve az egész pakkot (jelentkezési lap, önéletrajz, publikációs jegyzék, ajánlás stb.) az alábbi postacímre várjuk: FISZ, Fiatal Írók Szövetsége, 1401 Budapest, Pf. 164. 

Elektronikusan:

Mindezt elküldheted elektronikus úton is az fiatalirok@gmail.com címre, ebben az esetben az aláírt dokumentumot és az ajánlást, ha van, kérjük szkenneld be. Természetesen elég vagy postai vagy elektronikus úton eljuttatni a hozzánk a dokumentumokat, NEM szükséges mindkettő.

Elbírálás:

A kérelmeket a FISZ közgyűlése, illetve az elnökség bírálja el. Az elbírálásig szíves türelmedet kérjük.

Tagság:

Ha felvételt nyersz a szövetségbe, arról e-mailen értesítést küldünk. A tagdíj 2012-től változatlanul évi 5.000 Ft, ami banki átutalással is rendezhető a Fiatal Írók Szövetségének  számlaszámára: OTP Bank 11707000-20490544 vagy készpénzzel a rendezvényeinken.


Bármilyen egyéb felmerülő kérdés esetén keressetek minket a megadott elérhetőségek valamelyikén.