!!!PÁLYÁZAT!!! Milyen a nyár FISZ-tábor nélkül?

Mint azt bizonyára tudjátok, a járványhelyzet miatt a Fiatal Írók Szövetsége úgy döntött, hogy idén nem rendezzük meg az elmúlt nyarak legemblematikusabb szakmai-szórakoztató irodalmi programját, a FISZ-tábort. Nehéz döntés volt, mi is szomorúak vagyunk miatta, de a biztonság és mindannyiunk egészsége a legfontosabb.

Viszont járványhelyzet ide vagy oda, abban is hiszünk, hogy a fiatal irodalmárok nem szomorkodnak sokáig, nem hagyják, hogy a vírus megfertőzze élet- és alkotási kedvüket! Most is írunk, olvasunk, kritizálunk, és mindenek előtt: szeretjük egymást. Ennek jegyében hirdetjük meg fotópályázatunkat, melynek mottója:

„Milyen a nyár FISZ-tábor nélkül?”

Témai megkötés nélkül várjuk tőletek azokat a képeket, melyek szerintetek illenek ehhez a jeligéhez. A fotókat e-mailben küldjétek a következő címre (a tárgyban szerepeljen a pályázat mottója):

fisz.sajto@gmail.com

Formai megkötés nincs, telefonos fotókat is várunk, de az élvezhető képminőség érdekében javasoljuk a minimum egy megapixeles felbontást. Egy pályázótól maximum 5 képet fogadunk! Kérjük, minden egyes fotónak adjatok egy címet!

DÍJAZÁS: a szakmai zsűri által kiválasztott első három helyezett értékes FISZ-ajándékcsomagot (könyvek és póló) nyer. A győztes pedig ingyenesen vehet részt a 2021-es FISZ táborban! A szakmai győztes mellett közönségszavazást is hirdetünk, melynek nyertese különdíjban részesül!

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: augusztus 31., hétfő éjfél (eddig várjuk emailben a képeket).

ZSŰRI: Szirák Sára, a FISZ sajtófőnöke, Bán-Horváth Attila filmes, fotós; Gerőcs Péter író, fotós; Szerényi Szabolcs író, kommunikációs szakember.

EREDMÉNYHIRDETÉS: szeptember 14-én, az Ünnepi Könyvhetet megelőző Alapozáson a Lumenben!