ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV 2019. 05. 10.

​A FISZ, Fiatal Írók Szövetsége májusi elnökségi ülésének jegyzőkönyve

Helyszín: Budapest VI., Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Tóth-Czifra Júlia, Antal Nikolett, Korpa Tamás, Varga Betti, Horváth Veronika, Zelei Dávid elnökségi tagok, Gondos Mária Magdolna irodavezető.

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúlag elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Antal Nikolett (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Horváth Veronika (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  • Tagfelvétel
  • Könyvkiadás kommunikációja, kiadói terv, ütemezés
  • Könyvheti programok
  • Beszámoló az elmúlt időszak nagyrendezvényeiről
  • Óbudai programok
  • Tábor

- A Fiatal Írók Szövetségéhez tagfelvételi kérelmet nyújtott be három fő. Az elnökség egyhangúlag elfogadja Szabó Gergely tagfelvételi kérelmét. 

- Tóth-Czifra Júlia beszámol a kiadói tervekről, megjelenő könyvek ütemezéséről. 2019 tavaszán megjelent Seres Lili Hanna Várunk és Vass Norbert Indiáncseresznye c. kötete.

- Elnökség szavazást tart a 2019 évi Ünnepi Könyvhéten való részvételről, a döntés egyhangúlag támogatja a részvételt.

 - Horváth Veronika elnökségi tag beszámol a Könyvheti Alapozással kapcsolatos szervezési munka állásáról. Elnökség elfogadja a beszámolót.

- Tóth-Czifra Júlia beszámol az áprilisi Futball-EP-ről. A résztvevőktől pozitív visszajelzések érkeztek, a jövő évben is tervben van a program megrendezése. Elnökség elfogadja a beszámolót.

- Antal Nikolett beszámol a Kép-Szöveg-Budapest rendezvény sikereiről, Korpa Tamás a balatonfüredi rendezvényről, Pataki Viktor az egri konferenciáról. Az elnökség egyhangúlag elfogadja a programfelelősök szakmai beszámolóit.

- Korpa Tamás beszámol a Kolozsvárra tervezett programok szervezési munkálatairól. Az elnökség egyhangúlag elfogadja és kivétel nélkül támogatja a felvázolt terveket.

- Antal Nikolett társelnök és Zelei Dávid elnökségi tag beszámolnak az Óbudára tervezett programok szervezési kérdéseiről.  Elnökség egyhangúlag elfogadja a beszámolót.

- Tóth-Czifra Júlia, Varga Betti és Pataki Viktor beszámolnak a nyári FISZ tábor szervezési munkálatairól. Az elnökség egyhangúlag elfogadja a beszámolót.

- Sokacz Anita tagfelvételi kérelmét az elnökség egyhangúlag elfogadja.