ELNÖKSÉGI JEGYZŐKÖNYV 2018.06.18.

​A FISZ, Fiatal Írók Szövetsége júniusi elnökségi ülésének jegyzőkönyve

Helyszín: Budapest VI., Bajza utca 18., FISZ-iroda

Jelen vannak: Tóth-Czifra Júlia, Antal Nikolett, Korpa Tamás, Pataki Viktor, Varga Betti, Horváth Veronika elnökségi tagok, Kelemen Réka könyves felelős, Szirák Sári sajtófelelős, Kiss A. Kriszta szervező, Gondos Mária Magdolna irodavezető, Szőllőssy Balázs tag

Elnök megállapítja, hogy az elnökségi ülés határozatképes. Elnökség egyhangúlag elfogadja a napirendet, amellyel kapcsolatban az alábbi döntések születnek.

Levezető elnök: Antal Nikolett (egyhangú + 1 tartózkodás)

Jegyzőkönyv-vezető: Horváth Veronika (egyhangú + 1 tartózkodás)

Napirendi pontok: egyhangúlag elfogadva

  • Tagfelvételi kérelmek
  • FISZ tábor
  • Margó – FISZ könyv nevezés
  • Dombos Fesztivál
  • FISZ turné, Véneki Alkotótábor
  • 100 szóban Budapest

Az elnökség egyhangúlag elfogadta Horváth Imre Olivér, Hajós Eszter, Rékai Anett, Ádám Gergő, Gébert Judit jelentkezését.

Tóth-Czifra Júlia és Varga Betti beszámolnak a tábor szervezésének állásáról, a tervezett programok beosztásáról és a meghívott vendégek visszajelzéseiről. Szirák Sára pedig beszámol a táborral kapcsolatos reklámstratégiáiról. Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolókat.

Korpa Tamás indítványozza a FISZ néhány új könyvének nevezését a Margó fesztiválra. Elnökség egyhangúan támogatja az indítványt.

A FISZ delegálja Szarvas Melindát, Puskás Dánielt, Bödecs Lászlót, Barlog Károlyt.

Horváth Veronika beszámol a FISZ turné és a Véneki Alkotótábor szervezéséről. Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolót.

Szőllőssy Balázs beszámol a 100 szóban Budapest pályázattal való együttműködési lehetőségről. Elnökség egyhangúan elfogadja a beszámolót.